ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγρια Συμπλοκή Έξω από το Γήπεδο του Παναθηναϊκού: 3 Τραυματίες και 70 Προσαγωγές

Αιματηρό Επεισόδιο Έξω από το Γήπεδο

Το απόγευμα του Σαββάτου (13/7), ένα αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγο πριν το φιλικό ματς με την ΑΕΚ Λάρνακας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί.

Τραυματίες και Νοσηλεία

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένα στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αστυνομικές Ενέργειες και Προσαγωγές

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ τα οποία προχώρησαν σε περισσότερες από 70 προσαγωγές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί εκ των προσαχθέντων έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για επεισόδια στα γήπεδα και άλλα αδικήματα. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως το βλέμμα της ΕΛ.ΑΣ είναι μονίμως στραμμένο στις ομάδες οργανωμένων οπαδών, καθώς κάποιες εξ’ αυτών δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk