LIFESTYLE

Άγγελος Μπράτης σε Δανάη Μπάρκα: «Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο» [Βίντεο]

Η συνέντευξη της Δανάης Μπάρκα με τον Άγγελο Μπράτη

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, η Δανάη Μπάρκα πήρε μια συνέντευξη από τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, Άγγελο Μπράτη, στο πλατό της εκπομπής “Πάμε Δανάη”. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, αναφέρθηκαν στα πρότυπα μοντέλων που επικρατούν σήμερα στον χώρο της μόδας.

Ο Άγγελος Μπράτης είπε στην παρουσιάστρια ότι αν ζούσε στην εποχή της Αναγέννησης, η Δανάη Μπάρκα θα ήταν ένα είδωλο. Αυτή απάντησε λέγοντας: “Αν έρθω στο ατελιέ, δεν θα βρω νούμερο”. Ο Άγγελος Μπράτης απάντησε λέγοντας: “Γιατί δεν θα βρεις; Και θα βρεις και θα φτιάξουμε κάτι πάνω σου”.

Η Δανάη εξήγησε ότι στο eshop του Άγγελου Μπράτη δεν υπάρχουν επιλογές για plus size ρούχα. Τότε ο Άγγελος Μπράτης τη ρώτησε: “Πιστεύεις ότι η μόδα θα πρέπει να έχει όλους τους σωματότυπους και όλα τα πάντα;”.

 «Πιστεύω ότι θα έπρεπε αν με ρωτάς» του είπε η Δανάη Μπάρκα. Ο Άγγελος Μπράτης διαφώνησε μαζί της, λέγοντας: «Εγώ πιστεύω πως όχι. Εσένα το θέμα σου δεν είναι ότι δεν έχεις ρούχα, αλλά ότι έχεις γεννηθεί σε λάθος εποχή. Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο» και πρόσθεσε μετά: «Στις τέχνες έχεις πάντα αυτό που δεν είσαι. Στην εποχή της Αναγέννησης ο κόσμος πεινούσε, ήταν πάρα πολύ αδύνατοι. Για αυτό το πρότυπο ήταν με καμπύλες».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk