ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός – Τα νεότερα για την υγεία του

Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Όπως αποκάλυψε από τον αέρα του «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει πολύ στενή σχέση με τον ηθοποιό, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έπαθε έμφραγμα.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα. Από εχθές έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση», είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

«Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk