ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκότωσε και μετά διαμέλισε 19χρονη στο πρώτο τους ραντεβού

Ένας εφιάλτης στο Μιλγουόκι: Η αγνοούμενη 19χρονη

Μια τρομακτική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια 19χρονη νεαρή κοπέλα, η Σέιντ Ρόμπινσον, που είχε κανονίσει ένα ραντεβού με τον Μάξγουελ Άντερσον, βρέθηκε σε έναν εφιάλτη από τον οποίο δεν ξύπνησε ποτέ.

Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ανατριχιαστικές. Ο 33χρονος Μάξγουελ Άντερσον φαίνεται πως δολοφόνησε τη Σέιντ και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της με ένα πριόνι και το έκαψε. Η απάνθρωπη πράξη αυτή έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα και έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πρώτες υποψίες για την αγνοούμενη Σέιντ ξεκίνησαν όταν δεν εμφανίστηκε στην εργασία της. Τότε οι φίλοι και οι συγγενείς της ανησυχητικοί, απευθύνθηκαν στις αρχές για βοήθεια. Έκτοτε, η αναζήτηση της νεαρής κοπέλας έχει καταντήσει μια από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις που έχουν συμβεί στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο της 19χρονης εντοπίστηκε στις 3 Απριλίου καμένο σε νότια περιοχή του Μιλγουόκι. Τα ίχνη ρούχων που βρέθηκαν μέσα στο όχημα ταιριάζουν με το σύνολο που φορούσε στο ραντεβού της. Την ίδια μέρα, λίγο αργότερα, ένας περαστικός εντόπισε ένα καμένο άκρο που άνηκε στη Ρόμπινσον, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της 19χρονης.

Τις επόμενες ημέρες βρέθηκαν τμήματα ανθρώπινου σώματος σε διάφορα μέρη κοντά στο σημείο όπου ήταν το αυτοκίνητο της κοπέλας.

Στις 4 Απριλίου οι Αρχές συνέλαβαν τον Μάξγουελ Άντερσον ύστερα από έρευνες που τον συνέδεσαν με το σημείο του εγκλήματος αλλά και μαρτυρίες που ανέφεραν πως τον είδαν μαζί με την κοπέλα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk