ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραυματισμός της Αγγελικής Νικολοπούλου: Τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό

Τραυματισμός της Αγγελικής Νικολοπούλου: Τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πλήγμα μετά τον τραυματισμό της αρχηγού της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Αγγελικής Νικολοπούλου. Η πολύ σοβαρή κάκωση στο γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια του χθεσινού πέμπτου τελικού της Α1 με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο δεκάλεπτο, την ανάγκασε να αποχωρήσει υποβασταζόμενη.

Σοβαρός τραυματισμός και μεγάλη ζημιά

Οι σημερινές εξετάσεις έδειξαν ότι ο τραυματισμός της Αγγελικής Νικολοπούλου είναι πολύ σοβαρός και η ζημιά στο γόνατο είναι μεγάλη. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς η Αγγελική Νικολοπούλου είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες και την αρχηγός της ομάδας. Η απουσία της θα αποτελέσει μεγάλο κενό στην επίθεση και την άμυνα της ομάδας.

Αναμονή για περαιτέρω εξετάσεις και ανάρρωση

Η Αγγελική Νικολοπούλου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να προσδιοριστεί η ακριβής έκταση του τραυματισμού και οι πιθανές θεραπευτικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Η ανάρρωση αναμένεται να είναι μακροχρόνια και η Αγγελική Νικολοπούλου θα χρειαστεί πολλές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

χθες ο Ολυμπιακός επικράτησε με 61-45 του Παναθηναϊκού (αν και δεν είχε στην διάθεσή την Βίτολα που είχε τραυματιστεί στον δεύτερο τελικό με τις πράσινες, ενώ έχασε και την Νικολοπούλου), έκανε το 3-2 στις νίκες και πανηγύρισε το όγδοο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk