ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στις Φιλιππίνες: 17 νεκροί σε τροχαίο ατύχημα

Τραγωδία στις Φιλιππίνες: 17 νεκροί σε τροχαίο ατύχημα, μεταξύ τους και ένα παιδί

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις νότιες Φιλιππίνες τη Δευτέρα μετά από σύγκρουση ενός ανατρεπόμενου φορτηγού που μετέφερε άμμο και ενός επιβατικού φορτηγού, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας, οι νεκροί περιλαμβάνουν τον οδηγό και τους επιβάτες του βαν. Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν 13 θύματα, αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι ο αριθμός ανέβηκε σε 17. Μεταξύ των νεκρών βρίσκεται και ένα 6χρονο παιδί, το οποίο δυστυχώς έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο. Ένας ακόμη επιβάτης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του φορτηγού και οι δύο επιβάτες του επέζησαν και αυτοί του ατυχήματος. Ο οδηγός κρατείται από την αστυνομία για περαιτέρω έρευνες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο απόγευμα σε έναν κεντρικό οδικό άξονα της κοινότητας Αντίπας, στην επαρχία Κοταμπάτο, στο νησί Μιντανάο, τη δεύτερη μεγαλύτερη νήσο της χώρας.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τα φρένα του φορτηγού φάνηκε να μην λειτουργούν πριν από τη σύγκρουση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk