ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κατέκτησε το τρίτο Monte Carlo Masters της καριέρας του – Η επιστροφή στο Top-10 & η αινιγματική ανάρτηση [βίντεο]

Ο Έλληνας τενίστας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι το χώμα είναι η επιφάνεια του, πανηγυρίζοντας τον τρίτο τίτλο του στο Rolex Monte Carlo Masters, αλλά κι ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο – Άνοδος πέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη.

Ειδικότερα, ο Τσιτσιπάς επικράτησε στον τελικό του Νορβηγού Κάσπερ Ρούντ με 6-1, 6-4 και κατέκτησε το τουρνουά Masters του Πριγκιπάτου για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παράλληλα, εξασφάλισε πολύτιμους βαθμούς, που θα τον επαναφέρουν στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία θα ανακοινωθεί αύριο.

Ο Τσιτσιπάς θα βάλει στα ταμεία του 919.075 ευρώ, ενώ ο Ρουντ ως φιναλίστ θα φύγει με 501.880 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συνολικό ποσό που μοιράστηκε ήταν 5.950.575 ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 2.96% σε σχέση με πέρυσι.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Νορβηγό, ο Έλληνας πρωταθλητής “χτύπησε” στο twitter με μία ανάρτηση που λίγοι κατάλαβαν τι εννοεί και ποιος είναι ο αποδέκτης του μηνύματος.

«Το να βλέπεις τους τενίστες να διαφωνούν με τον διαιτητή είναι σαν να βλέπεις εμένα να προσπαθώ να πείσω το GPS μου ότι ξέρω μια παράκαμψη», έγραψε ο Έλληνας τενίστας, προκαλώντας απορία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk