LIFESTYLE

Σοκ στο Survivor: Η στιγμή που o James Καφετζής ενημερώνεται ότι ο πατέρας του ναυάγησε [Βίντεο]

Έκπληξη στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024

Το νέο επεισόδιο του Survivor 2024 που θα προβληθεί απόψε το βράδυ της τρίτης 16 Απριλίου έρχεται με μια μεγάλη έκπληξη. Ο παίκτης James Καφετζής ενημερώνεται για ένα σοκαριστικό γεγονός που αφορά τον πατέρα του.

Η ιστορία του πατέρα του παίκτη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του James Καφετζή ναυάγησε στον Ειρηνικό ωκεανό. Το περιστατικό συνέβη μέσα στο προηγούμενο σαββατοκύριακο και ο αδερφός του παίκτη αποκάλυψε την ιστορία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Έκανε λόγο για τη διάσωση του πατέρα του και την περιπέτεια που βίωσε.

Ανατροπές και συγκίνηση στο Survivor

Η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να προκαλέσει ανατροπές και συγκίνηση στο παιχνίδι του Survivor. Ο James Καφετζής θα πρέπει να αντιμετωπίσει την είδηση και να συνεχίσει την προσπάθειά του για επιβίωση στο νησί.

Η είδηση έφτασε στα αυτιά του James Καφετζή μετά από ανακοίνωση της παραγωγής και του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως προδίδει το τρέιλερ του Survivor, παίκτης του ριάλιτι χάνει τα λόγια του: «Με το που ενημερώθηκα ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Είμαι ακόμη σε σοκ, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», είναι η πρώτη του αντίδραση.

Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των υπολοίπων παικτών.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk