LIFESTYLE

Σοκ στη Γαλλία: Πυροβολήθηκε στο στήθος ο τραγουδιστής Κεντζί Ζιράκ

Ο Κεντζί Zιράκ, ο διάσημος Γάλλος τραγουδιστής φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έναν σοβαρό πυροβολισμό στο στήθος, σύμφωνα με το BBC.

Η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 05:30 τοπική ώρα (04:30 GMT) σε τουριστική τοποθεσία στο Biscarrosse, περίπου 50 χιλιόμετρα (31 μίλια) από το Μπορντό.

Ωστόσο, οι οπαδοί ανακουφίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι, αν και τραυματίστηκε σοβαρά, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι η ζωή του Girac βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης είπε στους αστυνομικούς ότι αγόρασε ένα όπλο, ένα Colt 45, σε μια υπαίθρια αγορά και τραυματίστηκε την ώρα που το περιεργαζόταν, δήλωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά το περιστατικό των πυροβολισμών, ο Girac μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο στο Μπορντό για επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Εν μέσω της εξελισσόμενης έρευνας, μια πηγή κοντά στην υπόθεση αποκάλυψε στο πρακτορείο τύπου AFP ότι οι αστυνομικοί κρατούν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, υπογραμμίζοντας την πολυπλοκότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Kendji Girac, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kendji Maille και είναι 27 ετών, στα καταλανικά, έχει ρίζες από την «καταλανική κοινότητα των τσιγγάνων», τόνισε το BBC.

Το ταξίδι του Girac προς το αστέρι ξεκίνησε το 2013, όταν κέρδισε ευρεία αναγνώριση για τη διασκευή ενός τραγουδιού του κονγκο-γαλλικού ράπερ Gims, εκτοξεύοντάς τον στα φώτα της δημοσιότητας.

Η επόμενη χρονιά σηματοδότησε μια κομβική στιγμή στην καριέρα του, καθώς κέρδισε στο The Voice France, ενισχύοντας τη θέση του ως μουσική αίσθηση

Από τότε, ο Girac συνέχισε να αιχμαλωτίζει το κοινό με το μοναδικό μείγμα ταλέντου και χάρισμά του, κυκλοφορώντας μέχρι σήμερα πέντε εντυπωσιακά στούντιο άλμπουμ.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk