ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Ηλικιωμένη πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση γυναίκας – τσαντάκια

Η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει μια αδίστακτη γυναίκα αγνώστων στοιχείων. Η γυναίκα αυτή προκάλεσε τον θάνατο μιας 75χρονης, όταν την “γκρέμισε” στο έδαφος στο κέντρο της Ξάνθης για να αρπάξει την τσάντα της. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης και η δράστις, που σύμφωνα με μαρτυρίες είναι ρομά, κατάφερε να διαφύγει και να τραπεί σε φυγή.

Η θλιβερή εξέλιξη για την ηλικιωμένη γυναίκα

Η άτυχη ηλικιωμένη δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη ισχυρό σοκ από την άγρια επίθεση που δέχθηκε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα από ανακοπή. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, που αντιμετωπίζουν πλέον το περιστατικό ως ληστεία μετά φόνου, έχουν εξασφαλίσει υλικό από κάμερες της περιοχής και έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τη δράστιδα. Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στον συνοικισμό του Δροσερού, όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι η γυναίκα ίσως να κρύβεται.

Η ανάγκη για συνεργασία του κοινού

Η αστυνομία έχει καλέσει το κοινό να βοηθήσει στον εντοπισμό της δράστιδας. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση, καλείται να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Είναι σημαντικό να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να δικαιωθεί η δικαιοσύνη και να προστατευθεί η κοινότητά μας από αδίστακτους εγκληματίες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk