ΚΟΣΜΟΣ

Σικελία: Τι λέει μια γυναίκα που αγόρασε τρία σπίτια για 1 ευρώ το καθένα

Όταν η Rubia Daniels άκουσε ότι μια πόλη στην Ιταλία πουλούσε εγκαταλελειμμένα σπίτια για 1 ευρώ το καθένα (ή περίπου 1,05 $), έπρεπε να ρίξει μια ματιά η ίδια.

IMG 5972

Η κάτοικος του Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια έκανε κράτηση για την πρώτη της πτήση προς το Μουσομελί της Σικελίας το 2019 και γρήγορα κατέληξε να αγοράσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ακίνητα που καταρρέουν σε τιμή ευκαιρίας.

Η 50χρονη Daniels οραματίστηκε τρία ονειρεμένα έργα: ένα εξοχικό, ένα εστιατόριο και ένα κέντρο ευεξίας. Μέχρι στιγμής, έχει ξοδέψει περίπου 35.000 δολάρια δουλεύοντας με ένα τοπικό πλήρωμα στο εξοχικό της.

 Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους η Daniels αποφάσισε να αγοράσει το Mussomeli ήταν το πόσο ευπρόσδεκτη ένιωσε όταν την επισκέφτηκε.

Η κτηματομεσίτης που της πούλησε τα σπίτια, η Nathalie Milazzo, πήγε την Daniels σε εστιατόρια, καφέ και άλλα μέρη του Mussomeli για να καταλάβει πραγματικά πώς είναι να ζεις στην πόλη. Ο Ντάνιελς τη θεωρεί πλέον «σαν αδερφή».Το Mussomeli είναι μικροσκοπικό, με περίπου 9.900 κατοίκους, αλλά ο Daniels λέει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ισχυρούς δεσμούς.«Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους η Daniels αποφάσισε να αγοράσει το Mussomeli ήταν το πόσο ευπρόσδεκτη ένιωσε όταν την επισκέφτηκε.

Η κτηματομεσίτης που της πούλησε τα σπίτια, η Nathalie Milazzo, πήγε την Daniels σε εστιατόρια, καφέ και άλλα μέρη του Mussomeli για να καταλάβει πραγματικά πώς είναι να ζεις στην πόλη. Ο Ντάνιελς τη θεωρεί πλέον «σαν αδερφή».

Το Mussomeli είναι μικροσκοπικό, με περίπου 9.900 κατοίκους, αλλά η Daniels λέει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ισχυρούς δεσμούς.

«Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις φίλους στη Σικελία παρά να κάνεις φίλους πίσω στην Καλιφόρνια», λέει ο Daniels. “Στη Σικελία, η κοινωνική ζωή είναι πολύ σημαντική. Όλοι έχουν χρόνο να μιλήσουν μαζί σου, να σε γνωρίσουν ή να μοιραστούν ένα φλιτζάνι καφέ.”

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk