ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Αυστραλία: Σχολικό ημερολόγιο με δασκάλους σε πρόστυχες πόζες [Βίντεο]

Μια μεγάλη κυβερνητική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αφού μια ομάδα δασκάλων φωτογραφήθηκε να ποζάρει σε μια σχολική τουαλέτα ατμίζοντας και καπνίζοντας.

Η εικόνα τραβήχτηκε ως μέρος ενός ημερολογίου για το οποίο οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι στη συνέχεια εμφανίστηκε σε κάποια θρανία σε μια αίθουσα προσωπικού του γυμνασίου Balmoral State του Κουίνσλαντ πέρυσι.

Το ημερολόγιο περιλάμβανε επίσης εικόνες δασκάλων σε πρόστυχες πόζες, με έναν ντυμένο μοναχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες είχαν τυπωθεί για ένα ημερολόγιο προσωπικού του 2023, που ήταν κρεμασμένο στην αίθουσα των εκπαιδευτικών. Τον περασμένο Δεκέμβριο, έγινε καταγγελία από μέλη του προσωπικού, την οποία οι εκπαιδευτικοί διέψευσαν, αλλά οι πρόσφατες φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν άφησαν περεταίρω περιθώρια για αρνήσεις.

Όταν οι εικόνες διέρρευσαν σε μαθητές, άρχισαν να κάνουν ταχύτατα το γύρο του διαδικτύου.

“Πιστεύουμε ότι το ημερολόγιο είναι κακόγουστο, δεν είναι ένα πάρτι με δολάρια”, είπε ένας πληροφοριοδότης στο A Current Affair .

«Μείναμε εντελώς έκπληκτοι με αυτή την εικόνα γιατί είναι η επιτομή της κακής συμπεριφοράς.

«Δεν πρέπει να κάνουν κάτι τέτοιο και να το επιδεικνύουν».

Η κυβέρνηση του Κουίνσλαντ έχει επενδύσει πολλά σε προγράμματα κατά του ατμού και, σύμφωνα με το νόμο, η ιδιοκτησία της σχολής είναι μια ζώνη απαγόρευσης καπνού, η οποία μπορεί να επιβαρύνει επιτόπου πρόστιμο άνω των 300 $ έως και 3.000 $ κατ’ ανώτατο όριο στο δικαστήριο.

«Αισθανόμαστε απογοητευμένοι, απογοητευμένοι και αηδιασμένοι για τους συμμετέχοντες», είπε ο πληροφοριοδότης.

«Να σκεφτόμαστε ότι είναι εντάξει να επιδεικνύονται και να καταστρέφουν τη φήμη όλων των δασκάλων στο Balmoral».

Ο Χάουαρντ είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον βουλευτή της Εργατικής Κυβέρνησης Ντι Φάρμερ, ο οποίος έκτοτε έγινε υπουργός Παιδείας.

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε το Mega:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk