LIFESTYLE

Πώς νιώθουν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τις φήμες στα Social Media

Η Πώς νιώθουν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William για τις φήμες που τους περιβάλλουνκαι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ νιώθουν σοκ, θυμό, δυσπιστία και απογοήτευση εν μέσω άγριων, υπερβολικών εικασιών και τεράστιων θεωριών συνωμοσίας σχετικά με το πού βρίσκεται και την πρόοδο της ανάρρωσης από την επέμβαση στην κοιλιά.

Ο ET μίλησε με τη βασιλική εμπειρογνώμονα Katie Nicholl για το πώς αισθάνονται ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σχετικά με τις φήμες που επικεντρώνονται γύρω τους. Ο Nicholl λέει στο Entertainment Tonight ότι το βασιλικό ζεύγος είναι αρκετά οξυδερκές για να καταλάβει πώς λειτουργούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη σημερινή εποχή, αλλά η συνεχής προσοχή είναι, ξεκάθαρα, να τους τραβήξει.

«Λοιπόν, γνωρίζω από τις πηγές με τις οποίες μίλησα ότι τόσο ο Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ έχουν σοκαριστεί και πραγματικά έκπληκτοι από τις άγριες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο», λέει η Νίκολ στο Entertainment Tonight . «Νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης, πιθανώς ακόμη και θυμού, σίγουρα από την πλευρά του Γουίλιαμ».

Από την πλευρά του, ο Γουίλιαμ όχι μόνο χρειάστηκε να φροντίσει τη σύζυγό του, η οποία εξακολουθεί να αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, αλλά και τα τρία μικρά παιδιά του ζευγαριού — τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών. Από αυτό, ο William προσπαθεί επίσης να συντονίσει τον εκκωφαντικό θόρυβο, συμπεριλαμβανομένων των αβάσιμων ισχυρισμών που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο και αλλού.

«Νομίζω ότι οι προτάσεις ότι [της Κέιτ] είχε, λοιπόν, οτιδήποτε τόσο τρελό όσο ένα κακό κούρεμα που χρειάζεται για να γίνει αισθητική χειρουργική που πήγε στραβά ή οι άνθρωποι που εικάζουν ότι πιθανώς είναι σε κώμα, νομίζω ότι έχουν κάνει τον Πρίγκιπα του Η Ουαλία απογοητευμένη, αναστατωμένη και αρκετά θυμωμένη επίσης», λέει η Nicholl. “Ήταν δύσκολο γι ‘αυτούς. Νομίζω ότι προσπαθούν να αγνοήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Αλλά, φυσικά, αυτό είναι ένα ζευγάρι που έπρεπε να αγκαλιάσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουν ένα χερούλι στο Instagram, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθοι. Σίγουρα δεν έχουν το κεφάλι τους στην άμμο. Έχουν επίγνωση του τι γράφεται και τι λέγεται. Και νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης που δεν μπορούν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό .”

Η θλιβερή πραγματικότητα, προσθέτει η Nicholl, είναι ότι το ζευγάρι πιθανότατα γνωρίζει πολύ καλά ότι ο θόρυβος δεν πρόκειται να τελειώσει. Όχι μέχρι να δει το κοινό με τα μάτια του ότι η Κέιτ «επιστρέφει στον κανονικό, χαρούμενο, υγιή εαυτό της».

ΠΗΓΗ: Entertainment Tonight

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk