ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης

Μια σοβαρή εξαφάνιση συγκλόνισε την περιοχή του Πειραιά, καθώς μια 15χρονη κοπέλα αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου (13/4). Ο συναγερμός σήμανε στις αρχές και οι έρευνες για τον εντοπισμό της είναι σε εξέλιξη.

Δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης

Το “Το Χαμόγελο του Παιδιού” αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της ανήλικης κοπέλας, μετά από εισαγγελική εντολή. Ο λόγος για αυτή την απόφαση είναι ότι υπάρχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της κοπέλας.

Εντοπισμός των ίχνων της εξαφανισμένης κοπέλας

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των ίχνων της εξαφανισμένης 15χρονης κοπέλας. Τα ίχνη της Μαρίνας Α. χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (13/4) και η αστυνομία ελπίζει ότι οι έρευνες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της κοπέλας και την επιστροφή της στην οικογένειά της.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία  παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk