ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wushu Sanda: Η εκπληκτική Δέσποινα Αποστολίδου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο

Η Δέσποινα Αποστολίδου κερδίζει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wushu Sanda

Στη Σουηδία πραγματοποιήθηκε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Wushu Sanda, το οποίο είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής που απασχολεί το Kung Fu. Σε αυτό τον αγώνα συμμετείχε και η αθλήτρια του Fight Academy Περάματος και της εθνικής ομάδας Sanda, Δέσποινα Αποστολίδου.

Η Εκπληκτική Επίδοση της Δέσποινας Αποστολίδου

Η Δέσποινα Αποστολίδου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της καθώς δεν χάνοντας ούτε έναν γύρο σε κανέναν αγώνα, κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια και να σηκώσει την ελληνική σημαία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Συγκεκριμένα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 52 κιλών. Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που κερδίζει το χρυσό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία και την αφοσίωσή της στο άθλημα.

Ο Επόμενος Στόχος της Δέσποινας Αποστολίδου

Ο επόμενος μεγάλος στόχος για την Δέσποινα Αποστολίδου είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Muay Thai που θα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου στην Ελλάδα. Η Δέσποινα Αποστολίδου είναι επίσης μέλος της εθνικής ομάδας Muay Thai και ετοιμάζεται πυρετωδώς για αυτήν την πρόκληση. Μετά την εκπληκτική της επίδοση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Wushu Sanda, η Δέσποινα Αποστολίδου αποδεικνύει την αφοσίωσή της και την προετοιμασία της για να επιτύχει και σε αυτόν τον αγώνα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk