ΥΓΕΙΑ

Πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στην πλάτη της & γύρισε σπίτι της με μωρό

Σοκαριστική Ιστορία: Γέννησε Χωρίς Να Ξέρει Ότι Ήταν Έγκυος

Μια σοκαριστική ιστορία προκαλεί αίσθηση, καθώς μια 30χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην πλάτη και τελικά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Natasha Hardie, μητέρα τριών παιδιών, δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτη διότι δεν είχε καμία ιδέα ότι ήταν έγκυος.

Η Natasha είπε «Το τελευταίο πράγμα που ήξερε η μαμά μου ήταν ότι πήγαινα για μαγνητική τομογραφία — λίγες ώρες αργότερα επέστρεφα σπίτι με ένα μωρό! Αλλά είναι η καλύτερη έκπληξη όλων των εποχών».

Η οικογένεια όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ενθουσιάστηκε με το νέο μέλος της οικογένειας.

Η Αρχή της Ιστορίας

Η ιστορία της Natasha Hardie ξεκίνησε όταν αποφάσισε να επισκεφθεί τον γιατρό της λόγω των πόνων που ένιωθε στην πλάτη. Αμέσως τη μετέφεραν ως έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο Crosshouse, κοντά στο Kilmarnock.

Η Απροσδόκητη Ανακάλυψη

Όπως δήλωσε η ίδια, πριν από τη μαγνητική τομογραφία, της έθεσαν την ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι έγκυος. Απάντησε αρνητικά, καθώς δεν είχε καμία ένδειξη για αυτό. Ωστόσο, η μαγνητική τομογραφία έδειξε κάτι εντελώς απροσδόκητο – υπήρχε ένα μωρό που ερχόταν.

Η Natasha Hardie ανέφερε ότι δεν είχε κανένα συμπτώματα και ότι ούτε ήταν πρησμένη, ενώ είχε κανονικές περίοδους. Μετά την ανακάλυψη αυτή, άρχισε να έχει συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα και αμέσως ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο της παρείχε βοήθεια.

Η ιστορία αυτή αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα του πόσο περίπλοκη και μυστηριώδης μπορεί να είναι η ανθρώπινη σώματος. Η Natasha Hardie και η οικογένειά της είναι πλέον ευτυχισμένη για την άφιξη του νέου μέλους στην οικογένεια τους, αν και η έκπληξη ήταν μεγάλη.

ΠΗΓΗ: The Sun

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk