LIFESTYLE

Πέθανε η ηθοποιός Susan Backlinie από το θρίλερ “Τα σαγόνια του καρχαρία”

Πέθανε η ηθοποιός και κασκαντέρ Susan Backlinie

Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού και κασκαντέρ Susan Backlinie έμαθε ο κινηματογραφικός κόσμος. Η Backlinie είναι ίσως πιο γνωστή για το ρόλο της ως το πρώτο θύμα επίθεσης καρχαρία στην ταινία “Τα σαγόνια του καρχαρία”.

Καρδιακή προσβολή στο σπίτι της

Η 77χρονη Backlinie υπέστη μια καρδιακή προσβολή στο σπίτι της στην πόλη Ventura της Καλιφόρνια. Παρά τις προσπάθειες των ασθενοφόρων, δυστυχώς δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η πολυπληθής καριέρα της

Εκτός από την εντυπωσιακή της καριέρα στον κινηματογράφο, η Backlinie ήταν επίσης κολυμβήτρια και επαγγελματίας δύτης. Έχοντας εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση του κοινού και της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Ο θάνατος της Susan Backlinie αφήνει ένα κενό στον κινηματογραφικό κόσμο και στην καρδιά όσων την γνώριζαν και την αγαπούσαν. Η προσφορά της στην τέχνη και η επίδρασή της θα μείνουν αξέχαστες.

https://www.instagram.com/p/tYd337uDAj/?utm_source=ig_web_copy_link

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk