LIFESTYLE

Ο Stephen Colbert τρολάρει την υποτιθέμενη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη Rose Hanbury, εν μέσω των εικασιών για την Kate Middleton

Ο Στίβεν Κόλμπερτ τρολάρει την υποτιθέμενη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη Ρόουζ Χάνμπερι εν μέσω των συνεχιζόμενων εικασιών γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον και το πού βρίσκεται.

«Το βασίλειο έχει κατακλυστεί από την φαινομενική εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον», ανέφερε ο Κόλμπερτ, ειδικά αφού πολλά διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία απέσυραν μια φωτογραφία που είχε εκδοθεί από το Παλάτι του Κένσινγκτον για χειραγώγηση εικόνας. Ο Κόλμπερτ σημείωσε χαριτολογώντας ότι ορισμένοι ειδήμονες του Διαδικτύου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η απουσία της Κέιτ οφείλεται στο ότι ο Γουίλιαμ έχει σχέση με τη Ρόουζ Χάνμπερι, τη Μαρκισία του Τσόλμοντελι. «Ω, όχι, η καρδιά μου είναι στην Kate… »

Ο παρουσιαστής του talk show επεσήμανε ότι το Cholmondeley προφέρεται στην πραγματικότητα «Chumley» και έκανε αστεία την παράξενη προφορά.

Σύμφωνα με ταμπλόιντ, η υπόθεση ξεκίνησε το 2019. όταν η Κέιτ αντιμετώπισε τον Γουίλιαμ γι’ αυτό, εκείνος «γέλασε» και το απέρριψε. «Αχα, πάντα μια καλή απάντηση όταν η γυναίκα σου σε κατηγορεί για απάτη», είπε ο Κόλμπερτ, βγάζοντας μια ψεύτικη βρετανική προφορά – «Χα χα, φανταστείτε με να έχω σχέση, είναι να γελάω! Μου θυμίζει αστείο, χτύπημα, ποιος είναι εκεί, ωχ είναι ο νόθος γιος μου. Έχω χτυπήσει την ερωμένη μου».Ο Colbert επίσης κορόιδεψε τον βρετανικό τίτλο του Hanbury. The Late Show με τον Stephen Colbert

Ο Colbert έθιξε το θέμα αφού ανέφερε μια ιστορία με τίτλο “Οι φήμες γύρω από τη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη Ρόουζ Χάνμπερι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο εν μέσω της ανάκαμψης της Κέιτ Μίντλετον”.

Η ιστορία περιελάμβανε tweets από ανθρώπους που θεωρούσαν ότι ο Middleton κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επειδή «ο William συνεχίζει να έχει σχέση  με τη Rose Hanbury» και παίρνει διαζύγιο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42, πυροδότησε  ανησυχίες όταν δημοσίευσε μια viral φωτογραφία με τα παιδιά της όπου δεν φορούσε το χαρακτηριστικό ζαφείρι και το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Ωστόσο, η Middleton παραδέχτηκε από τότε ότι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία αφού οι άνθρωποι παρατήρησαν πολλά ελαττώματα, αλλά δεν αναφέρθηκε στο ότι δεν φορούσε τη βέρα .

Οι φήμες για την υποτιθέμενη, και όχι αποδεδειγμένη, σχέση μεταξύ του William και της Hanbury, άρχισαν να διαδίδονται το 2019 όταν το InTouch ήταν το πρώτο που δημοσίευσε τον ισχυρισμό.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι αφού η Μίντλετον «αντιμετώπισε αμέσως» τον Γουίλιαμ, «απλώς γέλασε», αλλά εκείνη έβλεπε τη φιλία της με τη Χάνμπουρυ με «εντελώς διαφορετικό πρίσμα».

Ο δικηγόρος του Γουίλιαμ αρνήθηκε την ιστορία και είπε στο Daily Beast ότι ήταν «ψεύτικη και εξαιρετικά επιζήμια».

Ένα χρόνο αργότερα, οι άνθρωποι άρχισαν να συζητούν ξανά τις εικασίες όταν ο Hanbury και ο σύζυγός τους παρευρέθηκαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ τον Μάιο του 2023.

«Δεν υπήρξε ποτέ εχθρότητα μεταξύ της Κέιτ και της Ρόουζ. Οι φήμες ήταν όλες ένα σωρό σκουπίδια. Η οικογένεια είναι αρχαίοι σύμμαχοι του Στέμματος και θα είναι εκεί», είπε μια πηγή κοντά στην οικογένεια στο Daily Beast τον Απρίλιο του 2023.

Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο  η Χάνμπερι δεν έχουν ασχοληθεί με τις φήμες.

ΠΗΓΗ: PageSix

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk