ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τσάρλι Κόλιν, ιδρυτικό μέλος των Train, πέθανε σε ηλικία 58 ετών αφού γλίστρησε στο ντους.

Ο Τσάρλι Κόλιν, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος του αμερικανικού ποπ-ροκ συγκροτήματος Train, γνωστός για τις επιτυχίες τους Drops of Jupiter και Meet Virginia, πέθανε σε ηλικία 58 ετών.

Η αδερφή του Κόλιν, Κάρολιν Στίβενς, επιβεβαίωσε τον θάνατο του αδελφού της στο Associated Press την Τετάρτη. Πέθανε αφού γλίστρησε και έπεσε στο ντους ενώ καθόταν σπίτι για έναν φίλο του στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, ανέφερε η ιστοσελίδα διασημοτήτων TMZ.com.

Ο Κόλιν μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και τη Βιρτζίνια. Έπαιξε σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν Apostles after College με τον κιθαρίστα Jimmy Stafford και τον τραγουδιστή Rob Hotchkiss. Το συγκρότημα τελικά διαλύθηκε και ο Colin μετακόμισε στη Σιγκαπούρη για ένα χρόνο για να γράψει jingles.

Τελικά και οι τρεις μετακόμισαν στο Σαν Φρανσίσκο όπου οι Train σχηματίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τον τραγουδιστή Pat Monahan. Ο Colin έφερε τον ντράμερ Scott Underwood για να ολοκληρώσει το γκρουπ, σύμφωνα με μια συνέντευξη με τους Colin and Hotchkiss στο περιοδικό αποφοίτων του Berklee.

Ως ιδρυτικό μέλος των Train, ο Colin έπαιξε στους τρεις πρώτους δίσκους του συγκροτήματος, το ομώνυμο άλμπουμ του 1998, το Drops of Jupiter του 2001 και το My Private Nation του 2003. Οι δύο τελευταίες κυκλοφορίες κορυφώθηκαν στο Νο 6 στο Billboard 200 chart.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk