LIFESTYLE

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γιορτάζουν 36 χρόνια γάμου

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γιορτάζουν 36 χρόνια γάμου

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον, γιορτάζουν την 36η επέτειο γάμου τους. Αυτή η μακροχρόνια σχέση αποτελεί ένα παράδειγμα για την αγάπη και την δέσμευση.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν εκφράσει δημόσια την αγάπη και την εκτίμησή τους ο ένας για τον άλλον. Αυτή τη φορά, η Ρίτα Γουίλσον δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του ζευγαριού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να γιορτάσει την επέτειό τους. Οι φωτογραφίες δείχνουν την ευτυχία και την αγάπη που μοιράζονται και αποτυπώνουν την έντονη συναισθηματική δέσμη που έχουν δημιουργήσει μέσα στα χρόνια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε για τον αγαπημένο της: «36η επέτειος! 30 Απριλίου 1988. “Γέρασε μαζί μου, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα” – Ρόμπερτ Μπράουνινγκ».

https://www.instagram.com/p/C6Yg9GjNUHQ/?igsh=eGJ6ZXJzODY2NGNp

Η δέσμευση του ζευγαριού

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έχουν αποδείξει ότι η αγάπη και η δέσμευση μπορούν να κρατήσουν για μια ζωή. Μετά από 36 χρόνια γάμου, εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η επέτειος αυτή είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσουν την αγάπη τους και να ευχαριστήσουν τους φαν τους για τη στήριξή τους καθ’ όλα αυτά τα χρόνια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk