LIFESTYLE

Ο Μάριος Φραγκούλης Νοσηλεύεται μετά από Τροχαίο Ατύχημα

Τροχαίο Ατύχημα του Μάριου Φραγκούλη

Ο γνωστός τενόρος Μάριος Φραγκούλης βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής του, ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.

Αναβολή Συναυλίας στο Θέατρο Λυκαβηττού

Λόγω του ατυχήματος, η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη μαζί με τη Γιώτα Νέγκα στο Θέατρο Λυκαβηττού αναβάλλεται. Η εταιρεία παραγωγής του καλλιτέχνη θα ενημερώσει το κοινό για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας, καθώς και για την εξέλιξη της υγείας του τενόρου.

Προσδοκίες και Ευχές για Ταχεία Ανάρρωση

Οι θαυμαστές του Μάριου Φραγκούλη και η μουσική κοινότητα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και εύχονται ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο τενόρο. Η κρισιμότητα της κατάστασής του έχει προκαλέσει ανησυχία, αλλά όλοι ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα και σύντομη επιστροφή του στη σκηνή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk