ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Ακυρώνει Το Προγραμματισμένο Του Ταξίδι Στην Ιορδανία – Επικείμενος Ανασχηματισμός

Ακύρωση Ταξιδιού Στην Ιορδανία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ιορδανία, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη 10 Ιουνίου 2024. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την παραδοχή ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πέτυχε τον στόχο του 33%.

Συνέντευξη Στον Alpha

Την ίδια ημέρα που θα ήταν το ταξίδι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει συνέντευξη στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ. Η συνέντευξη αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όλοι περιμένουν να δουν πώς θα σχολιάσει τα μηνύματα που έστειλαν οι Έλληνες πολίτες μέσω των κάλπεων.

Ανασχηματισμός Και Κυβερνητικές Αλλαγές

Μετά τα μεσάνυχτα, κυκλοφόρησαν φήμες και σενάρια για τους πιθανούς αντικαταστάτες υπουργών που ενδέχεται να βρεθούν εκτός κυβερνητικού σχήματος ή να μετακομίσουν σε άλλα υπουργεία. Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την προσεχή Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, όπου αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις.

Η απόφαση του πρωθυπουργού να ακυρώσει το ταξίδι στην Ιορδανία και να δώσει συνέντευξη στον Alpha υπογραμμίζει την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση των πολιτικών μηνυμάτων που έστειλαν οι πολίτες μέσω των ευρωεκλογών. Η προσοχή τώρα είναι στραμμένη στις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης και στις ανακοινώσεις που θα γίνουν την Παρασκευή.

Χαρτογραφώντας τις κινήσεις του πρωθυπουργού, στελέχη της ΝΔ επισημαίνουν ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό, ίσως ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα πληροφορίες της εφημερίδας «Απογευματινή» αναφέρουν ότι θα είναι ο πρώτος δομικός ανασχηματισμός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν είναι υπέρμαχος των μεγάλων αλλαγών και στο παρελθόν έχει προβεί μόνο σε διορθωτικές κινήσεις του υπουργικού σχήματος.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk