LIFESTYLE

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θα δει τη Eurovision: «Είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας»

Οι λόγοι που ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θα δει τη Eurovision απόψε

Ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε να μην παρακολουθήσει τη Eurovision απόψε και το εξήγησε μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Στο βίντεο αυτό, ο Θεοφάνους ανέφερε πως δεν νιώθει καμία αγωνία ή ανυπομονησία για το τι θα συμβεί απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας. Εξήγησε ότι ο μουσικός διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν στο παρελθόν και γι’ αυτόν τον λόγο δεν θεωρεί ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον.

Ο Θεοφάνους εξέφρασε την άποψή του ότι η Eurovision έχει απομακρυνθεί από την αρχική της ιδέα και έχει γίνει ένα μεγάλο show με επίκεντρο την θεαματικότητα και όχι τη μουσική. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν προτίθεται να δει την εκδήλωση.

Ωστόσο, παρά την απουσία του από τον διαγωνισμό, ο Θεοφάνους έστειλε τις καλύτερες ευχές του στην ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή, εκφράζοντας την ελπίδα του για μια επιτυχημένη εμφάνιση.

Όπως λέει:

 «Εγώ σήμερα δεν θα τη δω τη Eurovision, όχι από αντίδραση, αλλά γιατί αυτή η Eurovision δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνώρισα, εγώ τουλάχιστον. Τώρα είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς, υπερβολής, κατάργησης οτιδήποτε όμορφου έχουμε στο μυαλό μας σαν άνθρωποι, σαν σεβασμό, σαν αγάπη για το τραγούδι». 

«Εννοείται ότι εύχομαι τα καλύτερα και για την Ελλάδα μας και για την Κύπρο μας. Δεν θα τη δω, γιατί θα είμαι στην πλατεία της Παιανίας γιορτάζοντας τον Άγιο Αθανάσιο και τον προστάτη της περιοχής μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την υπόλοιπη ομάδα μου»

Δείτε το προφίλ του Γιώργου Θεοφάνους στο TikTok

https://vm.tiktok.com/ZGeCRNALX

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk