LIFESTYLE

Ορφέας Αυγουστίδης: «Με αντιμετώπιζαν με σεβασμό επειδή σέβονταν τους γονείς μου» [Βίντεο]

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας αλλά και για τη σύζυγό του, Γεωργία Κράσσα, την εκπομπή «Στούντιο 4».

«Με τη σύζυγό μου επιλέξαμε το όνομα Αχιλλέας για τον μικρό επειδή μας άρεσε. Ο γιος μου έχει τα χρώματα της γυναίκας μου και του πατέρα μου».

Όλα αυτά τα χρόνια όμως, έχουμε προσπαθήσει να είμαστε μαζί και να κρατάμε τον όρο οικογένεια. Κάνουμε όλοι μαζί παρέα, είχα το άρωμα της οικογένειας. Τώρα έχω τη δική μου οικογένεια και θα ήθελα να περάσει και στο παιδί μου η ουσία αυτούς του πράγματος», ανέφερε

Ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωσε πως δεν είχε ποτέ θράσος στη δουλειά του, ούτε στα πρώτα του βήματα. Ο πρώτος του ρόλος στον κινηματογράφο, του άλλαξε όσα είχε στο μυαλό του για τον χώρο του θεάματος, αφού η σκηνοθεσία έδωσε τη θέση της στην υποκριτική. Δούλεψε πολύ στο θέατρο, αλλά και με τον εαυτό του μέχρι να νιώσει ικανοποίηση με το αποτέλεσμά του στους ρόλους. Το γεγονός πως οι γονείς του ήταν γνωστοί ηθοποιοί, τον έβαλε σε μια διαδικασία να πρέπει να αποδείξει την αξία του, αλλά γνώρισε και σεβασμό.

Παράλληλα έμαθε από νωρίς να διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη, χωρίς να επηρεαστεί.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk