LIFESTYLE

Ντένζελ Ουάσινγκτον – Ντακότα Φάνινγκ: σχεδόν 20 χρόνια μετά

Τα χρόνια περνούν, οι άνθρωποι αλλάζουν αλλά παραμένει όμορφο να τους βλέπεις μαζί.

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον επανενώθηκεμε τη συμπρωταγωνίστριά του στο Man on Fire, Ντακότα Φάνινγκ, σχεδόν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του θρίλερ δράσης τους, για το The Equalizer 3.

Όταν η Dakota Fanning δούλεψε για πρώτη φορά με τον Denzel Washington ήταν μόλις εννέα ετών. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, η επανένωση με τον διπλό βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό στην οθόνη για το “The Equalizer 3” ήταν, λέει, μια χαρά.

Θαυμάζει τον Ουάσινγκτον ως ηθοποιό, τον αγαπά ως φίλο και ήταν θαυμαστής των δύο πρώτων ταινιών «Equalizer». Έτσι, όταν ο Antoine Fuqua – που έχει σκηνοθετήσει και τα τρία – της πρόσφερε την ευκαιρία να παίξει τον βασικό ρόλο της πράκτορα της CIA Emma Collins στο τρίτο και τελευταίο επεισόδιο του franchise θρίλερ δράσης, ήταν απλά πολύ καλό για να το χάσεις.

« Δούλεψα με τον Ντένζελ στο «Man on Fire» (το 2004) και τα παιδιά του είναι πολύ καλοί φίλοι μου », λέει. « Πήγα στο γυμνάσιο με μια από τις κόρες του και είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Νιώθω μια βαθιά σύνδεση με όλη την οικογένεια και με τον Ντένζελ –είμαι τεράστιος θαυμαστής του– και έτσι ό,τι ασχολείται με τον Ντένζελ με ενδιαφέρει να δω. Είμαι επίσης λάτρης της δουλειάς του Antoine και μου αρέσουν οι ταινίες όπως το “Equalizer” ».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk