LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού: Συναντάω κόσμο και μου λένε “Σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο” [Βίντεο]

 

Ο κόσμος της τηλεόρασης έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης, όπου οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν είναι πλέον τόσο ψυχαγωγικές όσο ήταν παλιότερα. Οι παρουσιαστές, τόσο συνάδελφοι όσο και μη, συχνά λύνουν τις διαφορές τους μέσα από το γυαλί, προκαλώντας αναστάτωση στο κοινό.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια σειρά από δηλώσεις στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, αναφορικά με τον τρόπο που παρουσιάζονται πλέον τα θέματα στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του για την απώλεια της αυθεντικότητας και της ποιότητας στην τηλεόραση.

Για αυτές τις δηλώσεις, η παρουσιάστρια του Alpha, Ναταλία Γερμανού, μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές της τα σχόλια που της ακούει όταν συναντά το κοινό στον δρόμο.

Ειδικότερα η Ναταλία Γερμανού είπε: “Συζητάω με κόσμο που μιλάμε και τους συναντάω σε σουπερμάρκετ, σε κομμωτήρια, σε γυμναστήρια, από ‘δω, από ‘κει και μου λένε ‘σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο, εμάς των τηλεθεατών, διότι δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε. Κάθεστε και σχολιάζετε τι έκανε η άλλη εκπομπή, η άλλη εκπομπή σχολιάζει τι κάνετε εσείς, ο ένας απαντάει στον άλλο. Εμάς τους τηλεθεατές ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με κανονικά θέματα;‘, είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/CC8NczgL9m4?si=pmgcxun40s3NeTFT

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk