ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μνήμη Παύλου Γιαννακόπουλου – ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ο Πατριάρχης του Παναθηναϊκού Πάντα Ανάμεσά μας

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η Κληρονομιά του

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για να τιμήσει τη μνήμη του. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιουνίου 2018, αφήνοντας πίσω του ένα ανεκτίμητο κενό στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Πατριάρχης του Παναθηναϊκού

Με τη φράση «Ο Πατριάρχης μας θα είναι για πάντα ανάμεσά μας», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε τη σπουδαιότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον σύλλογο. Από το 1929 έως το 2018, ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε μια τεράστια μορφή που γιγάντωσε τον Παναθηναϊκό τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η Συμβολή του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Θανάση, προσέφερε αμέτρητα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Η ανιδιοτελής προσφορά του και η αγάπη του για τον σύλλογο συνέβαλαν στην ανάδειξη του Παναθηναϊκού ως μία από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι πράσινοι δεν ξεχνούν ποτέ τον σπουδαίο ευεργέτη τους, και η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές όλων των οπαδών.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk