LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Ερχόμενος από την Κύπρο στην Ελλάδα, δεν περίμενα ούτε τα μισά από όσα έχω κάνει”

Η Ανανεωμένη Συνεργασία με τη Heaven Music

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Heaven Music. Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον καλλιτέχνη, ο οποίος δηλώνει πιο ανανεωμένος από ποτέ. Η Heaven Music αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς δισκογραφικούς οίκους στην Ελλάδα, και η συνεργασία αυτή αναμένεται να φέρει νέες επιτυχίες.

Η Καριέρα και οι Προσωπικές Θυσίες

Μιλώντας για την καριέρα του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στις προσωπικές θυσίες που έκανε για χάρη της δουλειάς του. «Οι στόχοι δεν σταματούν. Ερχόμενος από την Κύπρο στην Ελλάδα, δεν περίμενα ούτε τα μισά από όσα έχω κάνει», δήλωσε. Ο Χατζηγιάννης άφησε πίσω του προσωπικές στιγμές και επιδιώξεις, εστιάζοντας στην επαγγελματική του ανάπτυξη.

Όπως λέει, αν νιώθει ότι έχει κουραστεί εκείνος, σημαίνει ότι έχει κουραστεί κι αυτός που τον ακούει. «Άρα είναι καλό να σταματήσεις και να ξαναγυρίσεις», λέει ο ερμηνευτής.

«Επένδυσα στη δουλειά μου, έκανα λάθη και παίρνω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί γιατί καμία αγάπη δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μουσική».

Η Αναγκαία Παύση και η Επιστροφή

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ξεκούραση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια παύση από τη δισκογραφία για 4-5 χρόνια. «Είναι απαραίτητη η παύση κι εγώ την έκανα για 4 – 5 χρόνια. Γύρισα πιο ανανεωμένος στη δισκογραφία», είπε. Αυτή η παύση του επέτρεψε να επαναφορτίσει τις δυνάμεις του και να επιστρέψει με νέα ενέργεια και δημιουργικότητα.

Το Μέλλον και οι Στόχοι

Με την ανανεωμένη του συνεργασία με τη Heaven Music, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι έτοιμος να κατακτήσει νέους στόχους και να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτική μουσική στο κοινό του. Η δισκογραφία τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, και ο ίδιος είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk