ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε STOP στο τροχαίο που ενεπλάκη Γιάννης Ξανθόπουλος [Βίντεο]

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το stop στη λεωφόρο Δεκελείας στο Μενίδι ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές. Η παράβασή του συνέβαλε στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και ένα 19χρονο παιδί.

Αναμένεται σχηματισμός δικογραφίας και αποστολή στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο οδηγός ταυτοποιήθηκε από την περασμένη Τετάρτη και αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς όμως να εντοπιστεί. Πλέον αναμένεται η σχηματισμένη δικογραφία να αποσταλεί στον εισαγγελέα για περαιτέρω ενέργειες.

Διερεύνηση του τροχαίου ατυχήματος από την τακτική δικαιοσύνη

Αναμένεται να γίνει διερεύνηση του τροχαίου ατυχήματος από την τακτική δικαιοσύνη, μετά την αποστολή της δικογραφίας στον εισαγγελέα. Ο οδηγός θα αναζητηθεί για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν το τζιπ του τραγουδιστή, κινούμενο με υψηλή ταχύτητα, προσπάθησε να αποφύγει το αυτοκίνητο που παραβίασε το stop. Το τζιπ εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το θύμα 19 ετών και ένας ακόμη συνομήλικός του. Ένας από τους δύο νεαρούς τραυματίστηκε θανάσιμα και ο άλλος σοβαρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk