ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Κονταρός: «Πριν το ατύχημα είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι θα μου συμβεί» [Βίντεο]

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Μανώλη Κονταρούς

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για ένα από τα πιο δύσκολα κεφάλαια της ζωής του. Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια τον άλλαξε ολοκληρωτικά.

Η αναδρομή σε εκείνο το διάστημα

Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για την αίσθηση δύναμης που είχε την περίοδο εκείνη. Πριν το ατύχημα, είχε δώσει μία συνέντευξη όπου είχε πει off camera πως “νιώθω τόσο δυνατός που αν μου τύχει κάτι στον δρόμο μου, νιώθω ότι θα το σπρώξω να περάσω”. Ωστόσο, αυτή η αίσθηση δύναμης δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει το τροχαίο ατύχημα που θα ακολουθούσε.

Η αλλαγή στη ζωή του

Το τροχαίο ατύχημα είχε μια ολοκληρωτική αλλαγή στη ζωή του Μανώλη Κονταρού. Ο κρητικός καλλιτέχνης μοιράστηκε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο την εμπειρία του και το πώς αυτό το ατύχημα τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του. “Εκείνη την εποχή πήγαινα πάρα πολύ καλά, είχα φτάσει σε πολύ καλό στάδιο στη δουλειά μου, είχα μία πολύ όμορφη οικογένεια, είχα πολλούς φίλους, ήμουν πολύ καλά κοινωνικά, ένιωθα πολύ δυνατός”, είπε ο Μανώλης Κονταρός περιγράφοντας στη συνέχεια τι συνέβη εκείνο το βράδυ του ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk