ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στη Μόσχα: Βαριά τραυματισμένοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο οι 4 κατηγορούμενοι [video]

Βαριά τραυματισμένοι εμφανίστηκαν στο δικαστήριο οι 4 κατηγορούμενοι

Στο δικαστήριο της Μόσχας εμφανίστηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το μακελειό που συνέβη στο Crocus Concert Hall το απόγευμα της παρασκευής. Οι κατηγορούμενοι φέρουν έντονα σημάδια βίας, με πρησμένα και μαυρισμένα μάτια, ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του. Υπάρχουν αναφορές ότι τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους έχει υποστεί ηλεκτροπληξία.

Καμία απάντηση από το Κρεμλίνο

Παρά τις αναφορές για βασανιστήρια που υπέστησαν οι κατηγορούμενοι, δεν έχει προκύψει καμία απάντηση από το Κρεμλίνο. Ούτε ο Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του Προέδρου, έχει δώσει σχόλιο για τα περί βασανιστηρίων.

Προφυλακιστέοι μέχρι τις 22 Μαΐου

Οι τέσσερις συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μέχρι τις 22 Μαΐου. Αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη συμμετοχή τους στο μακελειό στο Crocus Concert Hall. Η δικαστική διαδικασία θα συνεχιστεί και αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

https://youtu.be/HQLgROranVI?si=vtq7gGDcpuG23hUS

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk