ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάχη για τη Ζωή Δίνει Βρέφος 22 Μηνών μετά από Ηλεκτροπληξία

Σοβαρό Περιστατικό Ηλεκτροπληξίας στη Λεμεσό

Ένα βρέφος μόλις 22 μηνών δίνει μάχη για τη ζωή του, αφού υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ βρισκόταν στο σαλόνι της οικίας του στη Λεμεσό. Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, με τους γιατρούς να παλεύουν να το κρατήσουν στη ζωή, καθώς υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Αμεση Ιατρική Αντίδραση

Το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα στο τμήμα πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Λεμεσού, όπου οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν μετά την ανακοπή καρδιάς. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9 το πρωί της Παρασκευής (7/6), όταν η 37χρονη μητέρα του έκανε εργασίες στην κουζίνα.

Περιστάσεις του Ατυχήματος

Το βρέφος έπαιζε στο σαλόνι και λίγο αργότερα εντοπίστηκε δίπλα σε μία ηλεκτρική σκούπα, η οποία ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα. Η μητέρα του κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και το αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Συνεχίζονται οι Έρευνες

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το σοβαρό ατύχημα. Η οικογένεια και οι γιατροί ελπίζουν για την καλύτερη δυνατή έκβαση, ενώ η κοινότητα της Λεμεσού παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του βρέφους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk