LIFESTYLE

Μάριος Φραγκούλης: “Ήταν πολύ δύσκολη για εμένα η απώλεια της μητέρας μου. Πληγώθηκα πολύ και ένιωσα σαν να χάνω μέρος της καρδιάς μου”

Ένας Σπουδαίος Ερμηνευτής στην Εκπομπή «Ελένη»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο σπουδαίος ερμηνευτής Μάριος Φραγκούλης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Με ανοιχτή καρδιά, μίλησε για τα 35 χρόνια της καριέρας του, τα παιδικά του χρόνια, και την απώλεια της μητέρας του που τον έχει σημαδέψει.

Οι Προκλήσεις και οι Προσωπικές Στιγμές

Ο Μάριος Φραγκούλης μοιράστηκε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, τονίζοντας ότι για να παραμείνει κάποιος στην κορυφή, χρειάζεται να επαναπροσδιορίζει το ταλέντο του και να μην σταματά το «ψάξιμο». Υπογράμμισε την σημασία της υποστήριξης από ψυχολόγο, τονίζοντας ότι μιλάει για όσα δεν τολμά να πει ούτε στους καλύτερους φίλους του.

Η Σημασία της Χαλάρωσης και της Κοινωνικότητας

Παρά το βαρύ πρόγραμμα του, ο Μάριος Φραγκούλης προσπαθεί να διατηρεί την ισορροπία στη ζωή του. «Προσπαθώ να είμαι όσο πιο χαλαρός γίνεται στην ζωή μου, να βγαίνω με φίλους να πάμε να φάμε ένα ψαράκι», είπε χαμογελώντας.

Και πρόσθεσε: «Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με το να μην δηλώνω ποιος είμαι. Ας έρθει ο κόσμος στην παράσταση και θα καταλάβει ποιος είμαι. Από τον Μάριο ως παιδί κρατάω την αγνότητα και την ζωηράδα».

Ενώ για την απώλεια της μητέρας του ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολη για εμένα η απώλεια της μητέρας μου. Πληγώθηκα πολύ και ένιωσα σαν να χάνω μέρος της καρδιάς μου. Όταν είμαι στην παράσταση είμαι ο Μάριος Φραγκούλης, αλλά όταν βγαίνω από αυτήν είμαι ο Μάριος που αγαπάνε οι φίλοι του».

Η Μεγάλη Συναυλία στον Λυκαβηττό

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επερχόμενη συναυλία του στον Λυκαβηττό στις 10 Ιουνίου, υποσχόμενος μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκινήσεις. Οι θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία να τον απολαύσουν ζωντανά, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική του αξία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk