LIFESTYLE

Μάκης Δελαπόρτας για Δημήτρη Παπαμιχαήλ: “Με την Αλίκη δεν τα βρήκαν ποτέ” [Βίντεο]

Ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”

Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Σε αυτή τη συνέντευξη, απάντησε στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και διέψευσε τις φήμες που αναφέρονταν στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, ότι είχε κάνει επεμβάσεις στον οργανισμό της για να μείνει νέα.

«Μην τα πιστεύετε αυτά, ότι έκανε πράγματα για να μένει νέα. Εντάξει, είχε κάνει μια επέμβαση στο πρόσωπο, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δεν παθαίνεις κάτι από αυτό. Αυτά που λένε για αίμα, μην τα πιστεύετε, δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Η Αλίκη πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της, έκανε εξαντλητικές δίαιτες.

Η Αλίκη δεν έπινε, δεν κάπνιζε, μόνο ξενυχτούσε μέχρι τις 7 το πρωί. Ήταν άλλος ο ρυθμός της, δεν μπορούσε να κοιμηθεί κι εκεί βοηθιόταν και με ένα χαπάκι. Μην πιστεύετε όσα γράφονται», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η συγκινητική στιγμή στο νοσοκομείο

Ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε επίσης σε μια συγκινητική στιγμή που έζησε στο νοσοκομείο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Αυτή η στιγμή αποτέλεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους και απέδειξε την αληθινή αγάπη που τους συνέδεε.

«Ο Δημήτρης δίχασε, με την κίνηση που έκανε για τον Γιάννη δίχασε! Εννοώ που τον αποκλήρωσε τότε. Ενώ τον αγαπούσε τον Γιάννη, εγώ το ζούσα αυτό, τον περίμενε πως και πως να πάει να τον δει, λαχταρούσε το παιδί του. Εντάξει, ήταν ένας άνθρωπος δύσκολος», ανέφερε αρχικά στη Super Κατερίνα ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Με την Αλίκη δεν τα βρήκαν ποτέ. Είχε πει κάτι ο Δημήτρης σε μια συνέντευξη, είχε ενοχληθεί η Αλίκη και από τότε δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Και αυτό ήταν κάτι που τον τυραννούσε για χρόνια, το έφερε βαρέως, ότι η Αλίκη δεν του μιλούσε στο τέλος. Ο Δημήτρης ήταν εγωιστής, δεν έκανε προσπάθεια να τα βρει με την Αλίκη. Αλλά σμίξανε καλλιτεχνικά και έσκισαν», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε και για μια συγκινητική στιγμή στο νοσοκομείο ανάμεσα στο λαμπερό ζευγάρι. «Ήμουν κι εγώ εκεί, ήταν στο νοσοκομείο, ήρθε ο Δημήτρης και είπε στην Αλίκη “σήκω Πίπη να φύγουμε”. Ήμουν εκεί, είχε γίνει αυτό, ήταν συγκινητική η στιγμή. Η Αλίκη όμως ήταν σε κώμα, δεν καταλάβαινε».

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk