ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., μητέρας ενός παιδιού

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας

Το πένθος έχει καλύψει την Ελληνική Αστυνομία στη Λάρισα μετά την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου μιας 46χρονης αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα υπηρετούσε ως αξιωματικός αστυνομικός ειδικών καθηκόντων και ψυχολόγος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Ήταν επίσης μητέρα ενός μικρού αγοριού.

Το τραγικό συμβάν

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο σύζυγός της και ένα άλλο οικείο πρόσωπο παρατήρησαν την αξιωματικό να καταρρέει και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο και προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Ωστόσο, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές τους, η 46χρονη αξιωματικός δεν κατάφερε να επιβιώσει. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, όπου διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς δεν ήταν δυνατό να σωθεί και έδωσε την τελευταία της πνοή.

Απώλεια για την Ελληνική Αστυνομία

Ο ξαφνικός θάνατος της αξιωματικού έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην Ελληνική Αστυνομία και στην τοπική κοινότητα της Λάρισας. Η αξιωματικός ήταν αγαπητή και εκτιμημένη για το έργο της και την επαγγελματική της αφοσίωση. Οι συνάδελφοί της και οι φίλοι της τη θυμούνται ως έναν ανθρώπινο και ευγενή άνθρωπο που πάντα ήταν πρόθυμη να βοηθήσει τους συνανθρώπους της. Η απώλειά της θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στην αστυνομική κοινότητα της Λάρισας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk