LIFESTYLE

Κώστας Κωστόπουλος: Άρχισε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» για τον βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου

Άρχισε  σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου.

Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται μάλιστα και κάποιοι ηθοποιοί, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Ανάμεσα τους η Μαρία Τζομπανάκη, Μαρκέλα Γιαννάτου, η Ιρένε Τροστ, ενώ αναμένεται να προσέλθει για να καταθέσει ως μάρτυρας και η Κατερίνα Διδασκάλου. Από την πλευρά του σκηνοθέτη δηλώθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης μεταξύ άλλων οι Κώστας Αρζόγλου, Βύρων Κόλασης, Μέλπω Κωστή και Χρήστος Ξηρογιάννης.

Ελεύθερος είχε αφεθή  μετά την απολογία του στον ανακριτή ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού, μετά από καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος, όταν έγινε η καταγγελία τον Απρίλιο του 2022, σκηνοθετούσε τη σειρά «Σασμός», επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να απέχει από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως.

«Αρνούμαι παντελώς την κατηγορία» ήταν τα πρώτα λόγια του κατηγορούμενου όταν κλήθηκε από τον πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να πάρει θέση επί του αδικημάτος για το οποίο δικάζεται.

Δείτε το σχετικό βίντεο για την υπόθεση πριν από ένα χρόνο: