ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας – Σοκαριστικές συνομιλίες 25χρονης με ανήλικες: «Άδικο να βγάλεις 100 ευρώ και να μην κάνεις τίποτα»

Αποκάλυψη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Πρόσφατα, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” έφερε στο φως της δημοσιότητας μηνύματα που αντάλλαξε η επικεφαλής ενός κυκλώματος μαστροπείας με ένα από τα ανήλικα θύματά της.

Τα μηνύματα αυτά αποτελούν σοκαριστική απόδειξη της απάνθρωπης δραστηριότητας που εκτυλίσσεται στον υπόκοσμο της πορνείας.

Η απόρρητη συνομιλία

Στα μηνύματα αυτά, το θύμα φαίνεται να ζητά περισσότερα χρήματα για τα ερωτικά ραντεβού που προσφέρει, ενώ η επικεφαλής του κυκλώματος μαστροπείας αρνείται να της τα δώσει. Απαντώντας στο αίτημα του θύματος, η μαστροπό υποστηρίζει ότι είναι ορφανή και δεν έχει τα χρήματα για να ζήσει:

Σοκαριστικοί οι παρακάτω διάλογοι:

«Πάρε τα 150 εσύ. 150 η Ν. Πες της», γράφει η 25χρονη σε μία από τις ανήλικες.

«Εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο», της απαντά η ανήλικη. 

«Σου απάντησε η Ν.;» ρωτά η αρχηγός χωρίς να σχολιάσει το προηγούμενο μήνυμα. 

«Αν είναι πάω με άλλους, κανονίζω και “fm” μου ζητάνε».

Η 25χρονη αρχηγός μιλάει με την ανήλικη και μάλιστα παζαρεύουν και τα χρήματα. Το θύμα της αναφέρει πως «για τα μισά. Εσύ βγάζεις 100 έτσι».

Για να της απαντήσει η 25χρονη «εγώ δεν έχω φίλε και ούτε κάνω, αν έκανα και εγώ στα @@@όλα αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς OK στα @@@.»

«Εντάξει, ναι έχετε όμως γονείς, φαγητό κλπ» γράφει σε ένα σημείο η 25χρονη ενώ παρακάτω γράφει: «Σας αγαπώ αλλά τώρα που χώρισα ειδικά, ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα…». «Εντάξει, κανόνισε και πες μου πόσα η καθεμιά» είναι η απάντηση στην 25χρονη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των «πελατών» που συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ανήλικες.

Υπενθυμίζεται πως η φρίκη που ζούσαν οι κοπέλες άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές και να αναφερθεί σε ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Δείτε και το παρακάτω σχετικό βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk