ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 25η φορά το Κύπελλο στο Πόλο Ανδρών

Ο Ολυμπιακός κατακτά το Κύπελλο Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Ο τελικός του final-8 του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Ανδρών δεν είχε καμία έκπληξη, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 16-8. Οι “ερυθρόλευκοι” κατέκτησαν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας για 25η φορά στην ιστορία τους και έβδομη συνεχόμενη φορά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού κυνηγάει τρία τρόπαια μέσα σε ένα μήνα, με το Champions League να είναι το πιο σημαντικό από αυτά. Το Final-4 του Champions League θα διεξαχθεί στη Μάλτα από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου.

Στον τελικό του Κυπέλλου, ο Ντίνος Γενηδουνιάς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου, φτάνοντας τα 20 γκολ. Αυτός ο αριθμός ξεπέρασε τα 19 γκολ που είχε πετύχει ο Γιώργος Αφρουδάκης, νυν αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Επίσης, ο Γιάννης Φουντούλης έφτασε τους 11 προσωπικούς τίτλους και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Νίκο Δεληγιάννη, πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και νυν τεχνικό του Απόλλωνα.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk