ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης της 8χρονης που βγήκε νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο [Βίντεο]

Η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες συγκίνησε όλον τον κόσμο. Η πριγκίπισσα Κάθριν στο παρελθόν είχε βοηθήσει και στηρίξει με το φιλανθρωπικό της έργο πολλούς καρκινοπαθείς και ιδιαίτερα μικρά παιδιά.

Το 2018, η πριγκίπισσα ήρθε σε επαφή με τη φιλανθρωπική οργάνωση Little Princess Trust, που φτιάχνει ρεαλιστικές περούκες για όσους είχαν χάσει τα μαλλιά τους. Τότε η Κέιτ Μίντλετον έκοψε 48 εκατοστά από τα μαλλιά της και τα δώρισε στη φιλανθρωπική οργάνωση ανώνυμα ώστε να μην υπάρχει στο αρχείο ότι πρόκειται για τα μαλλιά μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Επίσης, το 2021 η Κέιτ Μίντλετον είχε συναντήσει τη μικρούλα Μίλα Σνέντον, καθώς η ιστορία του τότε 5χρονου κοριτσιού την είχε συγκινήσει.

«Η Μίλα γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ότι ήθελε να φτιάξει και να στείλει στην Κέιτ μια κάρτα»

Η 8χρονη σήμερα Μίλα, της οποίας ο καρκίνος πλέον έχει υποχωρήσει μόλις έμαθε τα δυσάρεστα νέα έστειλε ένα εμπνευσμένο μήνυμα ελπίδας και γενναιότητας στην πριγκίπισσα. «Θα είσαι γενναία γιατί ήμουν κι εγώ και θα το πολεμήσεις όπως έκανα κι εγώ», ανέφερε η 8χρονη στο συγκινητικό της μήνυμα

Η Μίλα, από τη Σκωτία, γνώρισε την Κέιτ Μίντλετον, αφού η φωτογραφία της συμπεριλήφθηκε στο φωτογραφικό έργο της Κέιτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Το κοριτσάκι είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για λευχαιμία και φωτογραφήθηκε χωριστά από τον πατέρα της κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, επειδή έπρεπε να συνεχίσει να εργάζεται και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει να φέρει το Covid-19 στο σπίτι της οικογένειας.

Σήμερα, η Μίλα, σύμφωνα με τον Independent, σχεδιάζει να φτιάξει μια κάρτα για να ευχηθεί στην Κέιτ ταχεία ανάρρωση.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk