ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Κινούμενα σχέδια μεγάλων αμερικανικών ΜΜΕ που σατιρίζουν την υπόθεση γίνονται VIRAL

Μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική παίρνουν μια ολοένα και πιο σατιρική στάση για τον William και την Kate, αφού ο παρουσιαστής Stephen Colbert συζήτησε τις φήμες για το γάμο στο The Late Show .

Η Κέιτ αναγνώρισε ότι επεξεργάστηκε την εικόνα και ζήτησε συγγνώμη σε μια ανάρτηση Χ τη Δευτέρα. Ωστόσο, τα ερωτήματα στράφηκαν αμέσως στο αν το παλάτι θα δημοσίευε την αρχική φωτογραφία, κάτι που μέχρι στιγμής αρνούνται να κάνουν.

Δεν υπήρξε ούτε νέα εικόνα αντικατάστασης, αφήνοντας τους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους σχολιαστές των κυρίαρχων μέσων μαζικής ενημέρωσης όλο και περισσότερο μπερδεμένοι.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν μια φωτογραφία της Κέιτ στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ τη Δευτέρα, αλλά ήταν στη σκιά και είχε το πρόσωπό της στραμμένο από την κάμερα.

Υπήρχε επίσης μια φωτογραφία παπαράτσι που δημοσιεύτηκε από το TMZ στις 4 Μαρτίου, τραβηγμένη από το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, αλλά το πρόσωπο της Κέιτ ήταν θολό και κάποιοι αμφισβήτησαν ακόμη και αν ήταν εκείνη.

Εν τω μεταξύ, οι πιέσεις έχουν αυξηθεί στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, μεταξύ άλλων σε παραδοσιακά φιλοβασιλικά φόρουμ όπως η Daily Mail .

Η αρθρογράφος Λιζ Τζόουνς έγραψε την Τετάρτη: «Αν η ομάδα δημοσίων σχέσεων της Ουαλίας είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στα μέσα ενημέρωσης και το μάθημα πληροφορικής στο κοινοτικό κολέγιο, θα ήξεραν ότι ο τρόπος για να το ξεπεράσει αυτό ήταν να είχε μιλήσει ο Γουίλιαμ την οργή τη Δευτέρα το απόγευμα, όταν έδωσε μια ομιλία για το Earthshot Prize Launchpad.

«Θα μπορούσε να είχε συμπεριλάβει μερικές αστείες αναφορές στο οικογενειακό στιγμιότυπο και θα λέγαμε: “Φιου, όλα είναι καλά!”

«Η σοβαρότητα του Γουίλιαμ αυτή τη στιγμή, η αγανάκτηση, η άρνηση να μας αναγνωρίσει ως τσιράκια, να μας καθησυχάσει με αγάπη και θέρμη για την υγεία της, τροφοδοτούν τις πιο άγριες εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, οι ανησυχίες μας να είχαν σταματήσει, από μια ομάδα δημοσίων σχέσεων που ήξερε τι έκανε—και η Κέιτ δεν θα είχε συρθεί καθόλου σε αυτό, αλλά θα είχε αφεθεί για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Απλώς καθαρίστε με τον κόσμο ποιος σε χρηματοδοτεί. Είναι το λιγότερο που μας αξίζει. Αυτό δεν πάει μακριά.”

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk