ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα δήλωση του πριγκιπικού ζεύγους μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι «εξαιρετικά συγκινημένοι» από την έκρηξη υποστήριξης και συνέχισαν να ζητούν προστασία της ιδιωτικής ζωής σε μια νέα δήλωση ως απάντηση στην ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα συγκινούνται πάρα πολύ από τα ευγενικά μηνύματα από ανθρώπους εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο ως απάντηση στο μήνυμα της Βασιλικής Υψηλότητας», είπε στο TIME σε email την Κυριακή ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον. «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κοινού και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Η δήλωση εκδόθηκε ως απάντηση σε μια παγκόσμια έκρηξη ευχών, αγάπης και υποστήριξης στον απόηχο της αποκάλυψης της διάγνωσης καρκίνου της Kate, η οποία ακολούθησε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία της αφού νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο. Τα αποτελέσματα των μετεγχειρητικών τεστ αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος και ξεκίνησε την «προληπτική χημειοθεραπεία » στα τέλη Φεβρουαρίου.