ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Κω – Βρέθηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας

Θρίλερ στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Κω

Μια ανησυχητική υπόθεση έχει συγκλονίσει το νησί της Κω. Ένα νεκρό βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού το απόγευμα του Σαββάτου, αφού βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Η μητέρα του είχε προσπαθήσει να το συνεφέρει, αλλά οι γείτονες σπεύσαν να τη βοηθήσουν.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε. Άρχισαν αμέσως την ανάνηψη και το διέκοψαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν ότι είχε άπεπτες τροφές στο αναπνευστικό σύστημα του, καθώς και εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αυτός ο ευρύς φάσματος συμπτωμάτων οδήγησε τους γιατρούς να υποπτευθούν ότι το βρέφος ενδέχεται να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Οι γονείς του παιδιού έχουν ήδη συλληφθεί και αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα στον εισαγγελέα για απολογία. Επιπλέον, ο ιατροδικαστής θα εξετάσει και το 2χρονο αδελφάκι του βρέφους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και αυτό έχει υποστεί κάποια μορφή κακοποίησης.

Ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου της Κω, Ηλίας Χρυσόπουλος μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» τονίζοντας πως «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης όμως ο ιατροδικαστής που το εξέτασε στην Ρόδο, δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, και έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής. Απεφάνθη, επίσης, ότι οι εκδορές προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα».

Γείτονες του ζευγαριού άνοιξαν τα στόματα και είπαν πως είχαν φασαρίες και πως την κοπέλα την είχαν δει πολλές φορές χτυπημένη.

Το στοιχείο που θορύβησε τις Αρχές είναι ότι ο πατέρας του βρέφους έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή του πατέρα.

Η μέχρι στιγμής έρευνα έχει δείξει ότι στο κινητό τηλέφωνό του εντοπίστηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk