ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στα Χανιά για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη – Η προφητική Μαντινάδα

Πένθος στα Χανιά για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη

Η τοπική κοινωνία των Χανίων βρίσκεται σε βαθιά θλίψη μετά τον αδιανόητο χαμό του 23χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο ατύχημα την μεγάλη Πέμπτη. Ο 23χρονος συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, και έχασε τη ζωή του στην οδό Κ. Μάνου στα περίβολα των Χανίων.

Η τραγική σύγκρουση και οι αναφορές από μάρτυρες

Σύμφωνα με μάρτυρες, μια κοπέλα που οδηγούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο προς το Θέρισο, είχε ενεργοποιήσει το αριστερό φλας για να στρίψει μπροστά από μια καφετέρια, όταν το μηχανάκι του Γιάννη πέσε πάνω της. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι το μηχανάκι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα προς την ίδια κατεύθυνση. Οι ακριβείς λεπτομέρειες του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες και υπό έρευνα από τις αρχές.

IMG 5743

Η προφητική μαντινάδα του Γιάννη

Ένα συγκλονιστικό γεγονός είναι ότι ο ίδιος ο Γιάννης είχε αναρτήσει μια μαντινάδα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν το ατύχημα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, απεικονίζονταν ο ίδιος με κοντινό πρόσωπο και η μαντινάδα έγραφε: “Τη νύχτα του θανάτου μου δε θέλω να νυστάξεις… όσα και αν έχεις δάκρυα για μένα, να τα στάξεις!!”.

Η μαντινάδα αυτή αποδείχθηκε προφητική, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση στην τοπική κοινότητα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk