ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανδρόγυνο που έκρυβε 7 κιλά ηρωίνη σε βράχια

Μια γυναίκα και ένας άνδρας συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, για μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, την οποία είχαν κρύψει μέσα σε βράχους, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το ανδρόγυνο εντοπίστηκε σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις τους.

Στη κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που έγινε σε κατοικία που χρησιμοποιούσαν επίσης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 18.550 ευρώ.

hrthkavauto1

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, καθώς και ένα ακόμα όχημα ιδιοκτησίας του, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

hrthkavauto2

Σε έρευνα που έγινε στο συγκεκριμένο χώρο, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε βράχους άλλες 16 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 679 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της γυναίκας, άλλες 18.550 ευρώ που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν, καθώς και δύο οχήματα ιδιοκτησίας του άνδρα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.