LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και τη μεγαλοκαρδία της

Ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου

Το μεγάλο Σάββατο, χάθηκε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 76 ετών. Η είδηση αυτή έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, αφήνοντας πίσω της μια μεγάλη κενότητα.

Η προσφορά της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της. Με μια συνεπή και εντυπωσιακή καριέρα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες της στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και σε όλους όσοι την γνώριζαν. Η απώλεια αυτή αφήνει ένα κενό στον χώρο της τέχνης, αλλά και στις καρδιές όσων την αγαπούσαν και την εκτιμούσαν ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος συμπρωταγωνιστούσε με την Άννα Παναγιωτοπούλου στη σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, μίλησε για τον θάνατο της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Ο Ευθυμιάδης αποκάλυψε πόσο πολύ θα λείψει η Άννα και την αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια.

Για την εμπειρία του από εκείνη την περίοδο, ο ηθοποιός περιέγραψε: «Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος και αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια, σαν συμπρωταγωνιστή της».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να καταφέρω να σταθώ δίπλα της, και να ευχαριστηθώ αυτό που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει».

Για το αν είχαν επικοινωνία, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι είχε την αρρώστια της, και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της να τη στηρίξει. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk