LIFESTYLE

Η Britney Spears κέρδισε τη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη με τον πατέρα για την κηδεμονία της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συμβιβάστηκε με τον εν διαστάσει πατέρα της, περισσότερα από δύο χρόνια μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τερματίσει τη κηδεμονία  που του είχε δώσει τον έλεγχο της ζωής της, δήλωσαν οι δικηγόροι τους.

Οι όροι του διακανονισμού δεν αποκαλύφθηκαν από τους δικηγόρους της ποπ σταρ και του πατέρα της, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τη συμφωνία στο CNN.

Η κηδεμονία του Spears τερματίστηκε  τον Νοέμβριο του 2021 . Όμως οι δικαστικές διαμάχες συνεχίστηκαν με τους δικηγόρους της τραγουδίστριας και του πατέρα της να έρχονται αντιμέτωποι σε συχνές επισκέψεις στο δικαστήριο για τις αμοιβές του δικηγόρου και τους ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά στο χειρισμό της συντηρητικής υπηρεσίας. Ο πατέρας της αρνείται σταθερά τις κατηγορίες.

Η σταρ τέθηκε υπό δικαστική εντολή το 2008 με τον πατέρα της να υπηρετεί ως κηδεμόνας της για το μεγαλύτερο μέρος της 13ετούς συμφωνίας, επιβλέποντας και ελέγχει όλα τα οικονομικά και τις ιατρικές αποφάσεις της ενήλικης κόρης του.

Τον Ιούνιο του 2021, η Spears έδωσε  εκρηκτική μαρτυρία , σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που μίλησε σε ανοιχτό δικαστήριο τα τελευταία 13 χρόνια. Παρακάλεσε τον δικαστή να την απελευθερώσει από τη συντηρητική υπηρεσία, την οποία χαρακτήρισε στον δικαστή ως «καταχρηστική».

Στην κατάθεσή της,  η Spears ισχυρίστηκε  ότι ενώ βρισκόταν υπό τη συντηρητική υπηρεσία, αναγκάστηκε από τη διοίκηση της να πάει σε περιοδεία παρά τη θέλησή της, της έβαλαν λίθιο που την έκανε να αισθάνεται «μεθυσμένη» και δεν της επέτρεψαν να παντρευτεί ή να κάνει παιδί. όπως ήθελε και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει σπιράλ για τον έλεγχο των γεννήσεων.

«Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω. Έχουν περάσει 13 χρόνια και είναι αρκετά», είπε η Spears κατά τη διάρκεια της ακρόασης της στο δικαστήριο.

Στα απομνημονεύματά της,  έγραψε  για τα χρόνια της κηδεμονίας της, γράφοντας ότι ένιωθε «σαν σκιά του εαυτού μου».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk