LIFESTYLE

Η πρώτη ανάρτηση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στα Social Media μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πρώτη φορά από τότε που η Κέιτ Μίντλετον κοινοποίησε τη διάγνωση του καρκίνου της, προκειμένου να τιμήσει έναν καταξιωμένο Άγγλο αθλητή.

Για πρώτη φορά από τότε που η Kate Middleton δήλωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στις 22 Μαρτίου, ο William μοιράστηκε το πρώτο του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τιμήσει την  Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια  Rachel Daly , η οποία αποσύρεται από την ομάδα γυναικών μετά από οκτώ χρόνια.

Ο 41χρονος μοιράστηκε το μήνυμα με την παίκτρια της Άστον Βίλα στο γράφοντας, “Σας ευχαριστώ για τόσες πολλές αξέχαστες παραστάσεις με τις @lionesses, @racheldaly3.”

Πρόσθεσε «Πολλά ακόμη γκολ για τη Βίλα τώρα», προτού υπογράψει με ένα απλό «W».

Το μήνυμα του Γουίλιαμ σηματοδοτεί την πρώτη ανάρτηση στον κοινό λογαριασμό του Πρίγκιπα και των Πριγκίπων της Ουαλίας στο Instagram μετά το βίντεο της Κέιτ που ενημερώνει τον κόσμο για το ταξίδι της υγείας τρεισήμισι εβδομάδες πριν. Στο βίντεο, η 42χρονη μοιράστηκε ότι είχε διαγνωστεί με μια ανώνυμη μορφή καρκίνου μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο και ότι είχε ξεκινήσει προληπτική χημειοθεραπεία . 

Δείτε την ανάρτηση:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk