ΕΛΛΑΔΑ

Η Μαίρη Κατράντζου είναι η πρώτη δημιουργική διευθύντρια δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ του οίκου Bulgari

Η Μαίρη Κατράντζου: Η Πρώτη Δημιουργική Διευθύντρια Δερμάτινων Ειδών και Αξεσουάρ στη Bulgari

Η διάσημη έλληνο-βρετανίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου ανακοινώθηκε ως η πρώτη δημιουργική διευθύντρια δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ στην διάσημη ιταλική εταιρεία κοσμημάτων, Bulgari. Αυτή η επίσημη ανακοίνωση αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα της Κατράντζου και στη σχέση της με τον χώρο της μόδας και των κοσμημάτων.

Η Δημιουργική Πορεία της Μαίρης Κατράντζου

Με μια πορεία γεμάτη μόδα και prints, η Μαίρη Κατράντζου έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημιουργικές και καινοτόμες σχεδιάστριες της γενιάς της. Η εκπληκτική της πορεία ξεκίνησε αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το Central Saint Martins του Λονδίνου, όπου εξειδικεύτηκε αρχικά στην ψηφιακή εκτύπωση. Με την αισθητική και τις υπερρεαλιστικές εικόνες που δημιούργησε στις συλλογές της, απέκτησε φήμη που πολλοί θα ζήλευαν.

Η Σχέση της Μαίρης Κατράντζου με τη Bulgari

Η σχέση της Μαίρης Κατράντζου με τη Bulgari ξεκίνησε χρόνια πριν, όταν το luxury brand κοσμημάτων “έντυσε” με τις πολύτιμες δημιουργίες του τα μοντέλα στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στον ναό του Ποσειδώνα στην Αθήνα. Από τότε, η σχέση της Κατράντζου με τον ιταλικό οίκο ενισχύθηκε και αργότερα σχεδίασε μια συλλογή δερμάτινων τσαντών και κοσμημάτων με το διάσημο μοτίβο Serpenti.

https://www.instagram.com/p/C5QYz4-LPMJ/?igsh=azF6bjNvbTBodTJv

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk