ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο – «Δεν θέλω να μαθαίνω από ήττες, θέλω να συνεχίσω να κερδίζω»

Μια συνέντευξη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Daily Mail

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Daily Mail, ανέδειξε τη σημασία της αγάπης για το ποδόσφαιρο και τη δέσμευσή του προς την ομάδα του, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μιλώντας για την επένδυσή του στη συγκεκριμένη ομάδα, αναφέρθηκε στο τατουάζ που φέρει στο χέρι του και φέρει τα λόγια “Ονειρέψου, Αγάπησε, Δημιούργησε, Πάλεψε, Επιβίωσε, Νίκησε” στα αγγλικά.

Αντιδράσεις στη διαιτησία και μελλοντικά σχέδια

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα παράπονα που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία και να εκφράσει τις αντιδράσεις του στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη ρήξη με το Sky Sports και τον Γκάρι Νέβιλ, καθώς και στα σχέδιά του για το μέλλον. Εξέφρασε την επιθυμία του για νίκες και την αποφασιστικότητά του να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με αισιοδοξία.

Ειδικότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεταξύ άλλων μίλησε στη “Daily Mail”:
 
Για τη νοοτροπία του: “Ο κόσμος λέει ότι μαθαίνεις από τις ήττες σου, αλλά εγώ θέλω νίκες, όχι ήττες. Δεν θέλω να μάθω από τις ήττες. Θέλω να συνεχίσω να νικάω”. 

Για την ατάκα του στον διαιτητή του αγώνα με την Λίβερπουλ μετά την ήττα της Νότιγχαμ: “Δεν μπήκα στο γήπεδο για να αντιμετωπίσω τον διαιτητή, όλα αυτά ήταν στη φαντασία του Sky των άλλων που το είπαν αυτό. Ήμουν εκεί για να δείξω ενότητα με την ομάδα, όπως έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, μετά από μια κακή διαιτητική απόφαση. Απλώς στάθηκα έξω από τη φισούνα, ο διαιτητής πέρασε και δεν τον κοίταξα καν. Γι’ αυτό η Premier League δεν με ρώτησε ποτέ για αυτό”. 
 
Για την αγάπη του για την Νότιγχαμ Φόρεστ: “Μπράιαν Κλαφ, Τζον Ρόμπερτσον, Στιούαρτ Πιρς, Ρόι Κιν, Τρέβορ Φράνσις, τα Ευρωπαϊκά κύπελλα, ξέρω την ιστορία. Για μένα, έχοντας στα χέρια μου την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αν επένδυα στην Αγγλία, ήθελα να επενδύσω σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα με κόσμο και μεγάλη βάση οπαδών. 

Αλλά επίσης πάντα μου άρεσε η Φόρεστ. Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, 15 ετών, θυμάμαι πάντα ότι ήταν η εποχή που η Λίβερπουλ και η Φόρεστ τα πήγαιναν εξαιρετικά. Δεν το βλέπω ως χρήματα ή ως μία συναλλαγή. Για μένα είναι καθήκον μας να αναβιώσουμε την ιστορία”. 

Για τις κατηγορίες εναντίον του Στιούαρτ Άτγουελ, o οποίος ήταν στο VAR του αγώνα με την Έβερτον, ότι είναι οπαδός της Λούτον – με την οποία η Φόρεστ πάλευε για την παραμονή – και έπρεπε να εξαιρεθεί από το παιχνίδι: “Αυτό δικαιούστε να μου το ρωτήσετε. Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι γνωστό ότι είναι οπαδός της Λούτον – και αναμφίβολα το έχει δηλώσει στην αρμόδια επιτροπή διαιτησίας (PGMOL), όπως πρέπει όλοι να κάνουν. 

Κατά τη γνώμη μου, η PGMOL δεν έπρεπε να τον επιλέξει για αυτόν τον αγώνα. Η Λούτον ήταν ακριβώς κάτω από τη Φόρεστ, στην 18η θέση και στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο αγώνας με την Έβερτον ήταν εξαιρετικά σημαντικός για την επιβίωση του συλλόγου στην Premie League. Η PGMOL δεν θα έπρεπε να έχει ρισκάρει ούτε καν την υποψία οποιασδήποτε μεροληψίας, ακόμη και ασυνείδητης. 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk