LIFESTYLE

Ηρώ: «Χρειάστηκε να προστατέψω τον γιο μου απ’ τη δασκάλα του – Γύριζε με κλάματα» [Βίντεο]

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ Λεχουρίτη και μίλησε για τους σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα της, το πτυχίο νοσηλευτικής που πήρε πριν από 2 χρόνια, αλλά και τον γιο της.

Νομίζω ότι γιος μου με τοποθέτησε απέναντι στη ζωή, βρέθηκα απέναντι στη ζωή και τον εαυτό μου και είπα “Τι είναι αυτό που θέλεις να βλέπει το παιδί σου;”. Έτσι έκανα τις επιλογές μου, σωστές ή λάθος, δεν ξέρω. Άλλαξα κάποια πράγματα στη ζωή μου λόγω του γιου μου, έγινα πολύ επιλεκτική ως προς τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, ξεσκαρτάρισα, πρόσεχα τις σχέσεις μου. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που κάνεις ένα παιδί, δεν ελέγχεις εσύ πια το κλειδί που θα βάλεις στην πόρτα” είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Επίσης εξομολογήθηκε:  «Θέλεις να είμαι ειλικρινής; Θα το πω για πρώτη φορά. Ναι, χρειάστηκε να τον προστατεύσω και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από δάσκαλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα»

“Χρειάστηκε στην Α’ Δημοτικού να τον προστατεύσω από την ίδια του τη δασκάλα, η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο. Για δικό της λόγο. Δεν κάνεις τίποτα στην αρχή. Μέχρι που έκανα κάτι και έφτασα μέχρι την Πρωτοβάθμια” εξήγησε.

“Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως του έτυχαν του Γιώργου τα επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος πέρασε δύσκολα και γύριζε κάθε μεσημέρι στο σπίτι με κλάματα στην Α’ δημοτικού. Το λύσαμε, αλλά δεν έπαυε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό για τον Γιώργο“ κατέληξε η Ηρώ.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk